joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD a părăsit luni plenul Senatului, după ce mai multe legi au fost respinse

Senatorul ALDE Ion Popa a afirmat că PSD a fost incapabil să îşi mobilizeze senatorii, în plenul de luni, pentru a putea trece mai multe legi organice iniţiate chiar de ei, iar acest fapt arată „preambulul moţiunii de cenzură de joi”.

Mai mult chiar, senatorul  a afirmat că PSD a fost incapabil să îşi mobilizeze senatorii, în plenul de luni, pentru a putea trece mai multe legi organice iniţiate chiar de ei, iar acest fapt arată „preambulul moţiunii de cenzură de joi”, scrie Mediafax.

„Conducerea PSD din jurul dnei Dăncilă credea că după ce au momit câţiva senatori de la ALDE vor avea majoritate. Ei bine, s-a dovedit că fără senatorii ALDE, care azi au votat împotrivă, PSD nu mai deţine majoritatea. AMR trei zile până la moţiunea împotriva guvernului Dăncilă!”, a scris Ion Popa, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Plenul Senatului a fost suspendat, luni, din lipsă de cvorum, deoarece PSD a părăsit sala, după ce mai multe legi au fost respinse. Printre acestea se numără şi proiectul de lege „Legea resurselor hidrominerale”, depus de către Guvern în procedură de urgenţă.

Politica