joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aparatură modernă la Spitalul CFR

Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin are aparatură modernă. Noile dotări au fost posibile cu bani de la bugetul local al oraşului.
„În doar câteva luni de la inițiativa consilierilor locali liberali de a aloca în premieră bani de la bugetul local pentru sistemul sanitar, Spitalul C.F.R. a achiziționat aparatură modernă, de ultimă generație, cu care a dotat compartimentul de recuperare, medicină fizică și balneologie, realizând astfel condiții mai bune de tratament pentru pacienți”, a precizat Daniel Cîrjan, viceprimarul liberal al municipiului Drobeta Turnu Severin.
Potrivit acestuia, în această secție, „cea mai modernă din județ la acest moment, sunt tratați anual peste 1.000 de persoane și sunt peste 550 de internări anuale iar gama de boli tratate este foarte diversă, începând cu grupul afecțiunilor osteoarticulare degenerative, afecțiuni sechelare postraumatice, afecțiuni reumatismale inflamatorii, continuând cu boli neurologice, adică bolnavi protezați osteoarticular și bolnavi cu afecțiuni cronice reumatismale”.

Politica