miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Celine Dion vine pentru prima dată în România

Câştigătoarea a două premii Oscar şi a cinci premii Grammy, cântăreaţa candiană Celine Dion (51 de ani) va susţine în premieră un concert în România, în vara anului viitor.

Celine Dion va susţine pe 29 iulie 2020 primul concert în România, la Bucureşti, ca parte a turneului „Courage World Tour“. Detalii despre locaţia evenimentului şi despre bilete vor fi dezvăluite în curând. Cel mai probabil, artista va urca pe scena de pe Arena Naţională.

Cântăreața a lansat de curând trei noi piese, „Imperfections“, „Lying Down“ şi „Courage“, care vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la Bucureşti. Fanii artistei o vor putea acompania şi la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, precum „My Heart Will Go On“, „A New Day Has Come“, „Because You Loved Me“, „It’s All Coming Back to Me“.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în anii ’90 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy şi un premiu Billboard „Icon Award“, acordat recent pentru întreaga carieră.

Politica