vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antonie Solomon, primul candidat anunţat pentru Primăria Craiova

Antonie Solomon este primul candidat anunţat pentru Primăria Craiova, la alegerile de anul viitor. Fostul edil al urbei va încerca să obţină un nou mandat de primar ca şi candidat din partea partidului Pro România.

Liderii de la centrul partidului Pro Romania, membrii şi simpatizanţii partidului din Dolj s-au întrunit miercuri la Filarmonica Oltenia, prilej cu care a şi fost anunţată candidatura lui Solomon.

„Peste 600 de persoane au fost alături de noi. După cum ați văzut, capacitatea sălii a fost cu mult depășită. Oamenii au stat în foaiere sau chiar afară. Pentru o primă întâlnire, pot spune că sunt foarte mulțumit. Din 111, am avut reprezentanți din 65 localități. Ne propunem ca până pe 10 noiembrie să avem filiale în toate cele 111 localități. Suntem primul partid care ne-am asumat și am anunțat candidatul pentru Primăria Craiova”, a precizat Florin Stancu, coordonator judeţean Pro România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidat la Primăria Craiova, Antonie Solomon a afirmat: „Am arătat că devenim o filială puternică, cu oameni de caracter care au această doctrină în sânge: social-democrația. Acești oameni nu au părăsit un alt partid democrat pentru că le place să se plimbe, ci au vrut să reconstruiască stânga adevărată și să nu mai facă parte din stânga compromisă. Eu, personal, nu mai cred în doctrine nici în partea stângă, nici în partea dreaptă pentru că atunci când m-am dus în stânga i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali, i-am găsit pe comuniști, pe cei de stânga, așa că e un amestec de nu mai știi cine e de dreapta, cine e de stânga. Dar, din dorința de a reveni la Primărie, trebuie să am pe cineva în spate”, a declarat Antonie Solomon la finalul evenimentului.

Politica