sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi investiţii la SJU Slatina

Noi investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Unitatea medicală a achiziţionat 300 de paturi noi pentru saloanele din blocul Medical şi pentru Secţia Psihiatrie.
Conform managerului Cătălin Rotea, se ajunge astfel ca o jumătate din paturile unităţii sanitare să fie noi, iar înlocuirea paturilor şi a mobilierului din saloanele spitalului va continua şi anul viitor, notează Agerpres, odată cu modernizarea şi reabilitarea secţiilor.
Cele 300 de paturi noi vor ajunge la spitalul din Slatina în această săptămână, iar investiţia, în valoare de 3,6 milioane de lei, a fost finanţată din fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Olt, arată sursa citată.
Noile paturi, potrivit Agerpres, vor fi montate în Secţiile diabet, nefrologie, pneumologie, medicină internă şi gastroenterologie, toate din corpul de clădire Medicală, unde au loc şi lucrări de reabilitare interioară, precum şi în Secţia de psihiatrie.
De mobilier nou a beneficiat în acest an şi Secţia de Oncologie care a fost reabilitată complet şi dată în folosinţă în luna iulie.
În plus, mai menţionează Agerpres, până la finalul acestui an SJU Slatina va fi dotat şi cu noi echipamente medicale pentru şase secţii, investiţiile în aparatură ridicându-se la circa 1,5 milioane lei, în prezent fiind în curs procedura de licitaţie.

Politica