joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gabi Balint a făcut infarct

Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, ar fi suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală.

Iniţial, lui Gabi Balint i s-a făcut rău, a mers pentru investigaţii la o clinică privată, iar apoi s-a dus la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, unde a fost supus deja unei intervenţii chirurgicale, potrivit surselor citate, scrie Mediafx.

Fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Ilie Bărbulescu, 62 de ani, coleg cu Gabi Balint, 56 de ani, în finala de la Sevilla, a comentat pentru ProSport situaţia prin care trece acum omul care a înscris din lovitură de la 11 metri unul dintre cele două goluri din seria loviturilor de departajare cu Barcelona.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că a şi scăpat. După ce se spunea că a făcut infarct gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan (n.red. – decedat în 2015). Dar al nostru Găboajă a mai marcat încă o dată şi a mai câştigat un alt meci important. De această dată Găboajă a câştigat meciul cu viaţa. Balint, Belo şi cu Lăcă erau printre mezinii echipei, iar mânjii ăştia sunt de rasă”, a spus Bărbulescu pentru ProSport.

Prima experienţă ca antrenor principal pentru Gabi Balint a fost în 1999, la Sportul Studenţesc. În 2001, acesta a fost secundul pentru Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi la echipa naţională a României, iar în 2002 a făcut pasul în Moldova, la Sheriff Tiraspol. Opt ani mai târziu, Balint a fost numit selecţionerul Moldovei, unde a bifat nu mai puţin de 17 partide.

Politica