vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă, promisiune pentru fani: „Va veni vremea în care va fi greu să pierdem!”

Antrenorul Craiovei nu se mulțumește cu un punct din deplasarea de la Mediaș și spune că va transforma gruparea craioveană într-o invincibila armada.

S-a schimbat discursul în Bănie! S-a trecut de la „să luăm meci cu meci” la „mergem să câștigăm”. Pițurcă nu se mulțumește cu jumătăți de măsură: „Ne aşteaptă un meci cu un adversar foarte bun, este un meci dificil, deschis oricărui rezultat, şansele sunt egale. Sunt optimist, fiindcă băieţii s-au pregătit bine. Ne ducem la Mediaş să câştigăm. Rezultatul de la Viitorul cu Mediaş nu a fost unul corect, fiindcă şi Gazul a avut multe ocazii să marcheze. Nu voi schimba multe pentru acest meci, fiindcă am mers pe mâna unor băieţi şi tot ei vor fi. Un punct nu ne-ar ajuta prea mult, îmi doresc să câştigăm, avem meciuri importante în această perioadă. Gazul are jucători buni în atac, cu tehnică bună, cu coordonare bună şi dacă nu eşti atent, ai probleme”.
Titularul incontestabil, grație regulii U21,Valeriu Mihăilă a spus: „Avem un meci greu la Mediaş, fiindcă întâlnim o echipă bună, care are numai o înfrângere în acest campionat, au un moral bun, chiar dacă au pierdut la Viitorul. Trebuie să punem în aplicare ce ne cere mister şi să câştigăm. Mai este mult până la finalul sezonului, mai întâi trebuie să intrăm în play-off şi apoi se va da bătălia pentru titlu. Trebuie să ştergem cu buretele ce s-a întâmplat cu FCSB şi să ne impunem la Mediaş. Ne mai trebuie puţin timp pentru a ne ieşi jocul aşa cum ne dorim, este o schimbare radicală şi le vom demonstra suporterilor că meciul cu FCSB a fost o greşeală”.
Meciul de la Mediaș se anunță însă foarte dificil. Sibienii nu au mai pierdut acasă din 17 februarie, când i-a întrecut Sepsi Sf. Gheorghe. În plus, în cele 4 meciuri de pe teren propriu cu oltenii nu au nicio înfrângere: 2 victorii și 2 remize. Gaz Metan Mediaș – CSU Craiova deschide etapa, se va juca vineri, de la ora 20:30.
În altă ordine de idei, Fortes nu s-a înțeles cu israelienii și a revenit în Bănie.

Politica