vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Primarul Screciu, pus în dificultate! Prefectul anunță că sunt probleme în primăria Severin

Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, îi știrbește imaginea publică de bun organizator primarului Severinului, Marius Screciu. Prefectul Drăghiea susține că în primăria Drobeta Turnu Severin există un birou ineficient „doar ca să fie”, alcătuit numai din doi oameni, care nu pot să facă față problemelor de serviciu cu care se confruntă. Prefectura Mehedinți anunță oficial că având în vedere sesizările unor cetățeni cu privire la disfuncționalitățile care se manifestă în cadrul anumitor asociații de proprietari din municipiul Drobeta Turnu Severin, ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Mehedinți a analizat la ordinea de zi modul în care primăria municipiului sprijină și controlează activitatea asociațiilor de proprietari. Iar concluzia este una care lasă de dorit.

,,Doar ca să fie”
Potrivit unui comunicat de presă, prefectul Nicolae Drăghiea și-a arătat nemulțumirea față de situația prezentată, în sensul că cele 310 asociații de proprietari sunt îndrumate și controlate de un birou specializat încadrat cu doi oameni.
„Nu este nici o corespondență între prevederile legale și situația de fapt existentă, de aceea neregulile manifestate în cadrul asociațiilor de proprietari sunt depistate cu întârziere, de multe ori când prejudiciile nu mai pot fi recuperate, iar cetățenii rămân păgubiți. Acest birou este constituit ca să fie”, a declarat prefectul Nicolae Drăghiea

Politica