marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viorica Dăncilă, primită de protestatari la BEC

Viorica Dăncilă a ajuns la Biroul Electoral Central, unde îşi depune candidatura pentru alagerile prezidenţiale din luna noiembrie. Liderul PSD a fost aşteptată atât de susţinători, care au aplaudat în momentul în care a ajuns la instituţie, dar şi de protestatari.

Dăncilă a ajuns la BEC la ora 12:00, de la Palatul Victoria, unde a avut anterior şedinţa de Guvern. Liderul PSD a fost primit în aplauzele susţinătorilor, dar şi în strigătele protestatarilor.

Tot astăzi, la ora 17:00 este aşteptat la instituţie şi Theodor Paleologu, prezidenţiabilul PMP, pentru a-şi depune candidatura, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidaţii la alegerile prezidenţiale îşi pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Politica