marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ponta a postat pe Facebook un mesaj adresat militarilor din România

Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat, joi, pe Facebook, un mesaj adresat militarilor din România în care le atrage atenţia că le-au fost tăiate pensiile. ”Slugile şi demagogii din echipa Viorica Dăncilă au decis să vă taie pensiile, exact invers decât au promis în 2016”, a scris Ponta. Acesta propune un sistem de impozitare diferenţiată, dar pentru toate categoriile de venituri şi toate categoriile profesionale

”Anunţ important pentru toţi militarii din România – slugile şi demagogii din echipa Viorica Dăncilă au decis să vă taie pensiile – exact invers decât au promis în 2016 – exact cum a făcut Băsescu în 2010. Proiectul pe care l-au depus la Senat şi pe care fac atâta tărăboi se referă la PENSIILE MILITARE alături de cele ale magistraţilor (fiind însă scutite pensiile parlamentarilor)!”, a scris, joi, pe Facebook, Victor Ponta.

Acesta afirmă că Pro România ”va proteja tot timpul pensiile militare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Impozitarea pensiilor speciale a fost votată, marţi, de Senat, cu 75 de voturi ”pentru” şi 16 abţineri din partea senatorilor PNL, scrie Adevărul.

Potrivit proiectului de lege, pensiile speciale cuprinse între 7.000 şi 10.000 de lei ar urma să fie impozitate cu 30%, iar cele care depăşesc 10.000 de lei cu 50%.

Legea va merge în Camera Deputaţilor, care este forul decizional.

Politica