vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gheorghe Dincă, autorul declarat al crimelor din Caracal, la a doua reconstituire

Anchetatorii au început, marţi, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, după ce luni o poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că dacă reconstituirea va fi făcută corect, este utilă.

Această reconstituire va începe exact în locul de unde Luiza Melencu a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, chiar în centrul municipiului Caracal, în data de 14 aprilie 2019, scrie Adevărul.

Încă de la ora 8.30, mama, bunicii şi mătuşa Luizei Melencu au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă, iar apoi s-au deplasat în locul unde tânăra a făcut autostopul. Când a coborât din maşină, mama şi biunica Luizei au început să plângă în hohote.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Trebuie să-l văd, trebuie să aud ce spune. Unde mi-a dus copilul? Luiza trăieşte, nu e moartă! Să spună unde a dus-o!“, a declarat mama Luizei printre hohote de plâns.

În locul unde a început reconstituirea, respectiv centrul municipiului Craiova, de unde Dincă a luat-o pe Luiza Melencu la autostop, oamenii adunaţi în zona respectivă au făcut scandal şi l-au huiduit îndelung. De asemenea, mama Luizei a dat cu picioarele în maşină urlând că îşi vrea copilul înapoi.

Până la această oră, nu se ştie dacă marţi anchetatorii vor continua reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu şi vor merge la Craiova, pentru a reface drumul pe care Dincă l-a făcut în 25 iulie. Se ştie că bărbatul a plecat din casă, unde a lăsat-o pe Alexandra. Dincă şi-a lăsat maşina la hotelul Romula, de unde a plecat cu o ocazie, la Craiova. Acesta a intrat într-un supermarket, de unde a cumpărat o cartelă prepay, cu care a sunat-o pe mama Alexandrei, spunând să stea liniştită că fata este bine şi că urmează să plece în străinătate.

Politica