sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Debut de coșmar. Pițurcă a găsit vinovații!

CSU a pierdut pe final meciul cu FCSB. Victor Pițurcă știe ce are de făcut pentru a remedia situația.

Într-o atmosferă fantastică, marcată de revenirea lui Piți în Bănie, alb-albaștrii din teren au capotat în minutul 88, când rezerva fecesebiștilor, Tsoumou, a profitat de o respingere defectuoasă a lui Pigliacelli și a marcat pentru toate punctele. Oltenii nu au dat nici măcar un șut pe poarta adversă în 90 de minute.

După meci,Victor Pițurcă a făcut analiza jocului: „Prea multe concluzii nu sunt de tras, a fost un meci de luptă. În prima repriză am avut o ocazie mare, prin Cicâldău. A doua parte am controlat-o, iar ei au marcat în final. Am pierdut meciul, FCSB a câștigat meciul, urcă. Altceva nu mai e de zis. A fost a treia oară când vin la Craiova și prima dată când pierd primul meci”. Antrenorul CSU a evidențiat cele trei lipsuri majore ale echipei sale: „Ivan s-a bătut pe toată durata jocului, cu calitățile lui, cu viteza pe care o are, dar trebuie să aibă și mingi în careu să marcheze. În general echipa a luptat. Dar ne lipsește acuratețea, circulația mingii și golul. Până la venirea mea, Craiova a marcat oarecum întâmplător”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După meci, Ivan a spus: „Ne simțim foarte rău. Am pierdut în această seară, au avut un singur șut pe poartă și ne doare. Nu țin cont de câte șuturi am avut noi. Dar am avut penalti clar, mi-a dat peste picioare. Și nu a văzut tușierul. În prima parte am jucat un pic mai retrași, dar în a doua parte am ieșit la joc și am primit mai multe pase. Ne-am apărat ambele echipe. S-a jucat mai mult tactic, pe contra-atac. Regretăm când vedem tabela, dar nu avem ce face. Pițurcă ne-a transmis să ridicăm capul sus, că nu putem da timpul înapoi, să facem ceva. Avem meci la Mediaș și trebuie să câștigăm”.

CSU Craiova – FCSB 0-1
A marcat:Tsoumou 88
Stadion: Ion Oblemenco, spectatori: 30.000
CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – Mihăilă, Ivan, L. Nițu (19 Bărbuț, 83 Roman). Antrenor: Victor Pițurcă.
FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii (46 O. Popescu), Fl. Tănase – Ad. Popa (72 Moruțan), Hora (63 Tsoumou), Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă
Arbitru: Istvan Kovacs.

Politica