joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat i-a atacat pe poliţişti cu o furcă, apoi a asmuţit câinele asupra lor

Un bărbat din Gorj a fost împuşcat de poliţiştii chemaţi să-l liniştească. Bărbatul agresiv a atacat poliţiştii cu o furcă şi a asmuţit un câine asupra lor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, duminică poliţiştii din Motru au intervenit în comuna Borăscu pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie şi cumnatul său, care a intrat în curtea acesteia.

Oamenii legii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Borăscu că un bărbat de 40 ani, cumnatul ei, a intrat cu forţa în curtea casei sale şi face scandal, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sosirea poliţiştilor, bărbatul a devenit şi mai agresiv, îndreptându-se în direcţia acestora cu o furcă şi provocând distrugeri la o autospecială de poliţie.

Mai mult, acesta şi-a asmuţit câinele asupra celor doi poliţişti.

Bărbatul a fost somat de către poliţişti, aceştia trăgând trei focuri de avertisment în plan vertical şi, întrucât scandalul a continuat, au tras alte cinci focuri de armă în direcţia bărbatului şi a câinelui.

Agresorul a fost rănit la picioare şi în stomac şi a fost dus cu ambulanţa la spitalul din Turceni, apoi a fost transferat la Craiova, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal pentru ultraj.

Politica