joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Un tată cu adevărat fericit! Fiica senatorului Mazilu, premiată pentru excelență la învățătură!

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a premiat în aceste zile elevii de nota 10 de la Evaluarea Națională. Două eleve ale Colegiului Național „Gheorghe Țițeica” și o elevă a Colegiului Național „Traian” au primit diplome, flori, bomboane și câte un premiu de 1.000 de lei.

Evaluarea Națională din acest an a adus în județul Mehedinți trei medii de 10. Este vorba de trei eleve care au intrat la liceele preferate cu notă maximă și ale căror eforturi nu puteau rămâne nerăsplătite. Recunoașterea excelenței a venit din partea Ministerului Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean. Este vorba de câte un premiu de 1.000 de lei, însoțit de buchete mari de flori, bomboane și diplome de excelență.

Fericitele beneficiare ale premiilor sunt două eleve de la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, Maria Șalău și Ruxandra Iacob, și o elevă de la Colegiul Național „Traian” pe nume Oana Mazilu. Emoțiile au fost împărțite deopotrivă cu părinții, dar și cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la festivitate. Una dintre cele trei fete de nota zece premiate este fiica senatorului mehedințean Liviu Mazilu. Câtă bucurie este în sufletul acestui om dar și în sufletele celorlalți părinți este greu de reprodus în cuvinte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stăpânite de emoții, cele trei fete intrate la liceu cu medie maximă au recunoscut că reușita se datorează muncii susținute și că această zi va rămâne pentru ele una de neuitat.

„Mă simt foarte onorată, este un moment care în viața mea chiar are un loc special și care mă marchează în mod pozitiv”, a declarat Oana Mazilu, elevă la Colegiul Național „Traian”.

„Un elev de nota 10 înseamnă mai mult decât muncă, înseamnă dedicație. Succesul nostru se datorează atât profesorilor, cât și nouă și părinților noștri. Este o onoare să mă aflu astăzi aici”, a declarat Ruxandra Iacob, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”.

„Mă simt onorată că am fost invitată și premiată și sper să continui la fel pe toată perioada liceului”, a declarat Maria Șalău, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”.

Politica