vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au dus oficialii Craiovei după fenta lui Pietro Chiodi?

Impresarul lui Alexandru Cicâldău a aruncat în presa românească o posibilă ofertă pentru jucător din partea Bolognei. Clubul a negat și l-a securizat.

La începutul lunii septembrie, Pietro Chiodi, impresarul lui Cicâldău, dădea declarații la DigiSport Matinal: “Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane – 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca. Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, dar au venit, l-au văzut de mai multe ori. Nu e că nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare.”

Ieri, înaintea meciului cu FCSB, clubul a postat un comunicat în care anunță prelungirea contractului cu jucătorul până în 2025. Mai mult, Cicâldău a dat și-o declarație clubului: „Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Știința. Nu a fost nicio problemă, așa cum am citit în mass-media și chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseală în ultima perioadă, neavând vacanță și nefăcând pregătirea centralizată, dar voi fi din ce în ce mai bun. Vorbim deseară pe teren. Forza Știința!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi, oltenii au negat interesul celor de la Bologna pentru jucător, dezvăluit chiar de impresarul acestuia pentru presa centrală: Referitor la speculațiile apărute în presa „de specialitate”, precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici măcar o discuție și nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian. Nu numai că nu se pune problema unei nemulțumiri, dar în acest moment suntem foarte aproape de prelungirea contractului până în 2025 și de aici trageți singuri concluziile. Îi sfătuim pe cei care doresc să afle informații despre un subiect sau altul ce ține de Universitatea Craiova să facă un minim efort și să se adreseze clubului”.

În această situație, poate fi un joc câștigat de Pietro Chiodi, care, chiar dacă nu a avut oferte pentru jucător, a reușit să-i obțină acestuia un salariu mai bun prin prelungirea acordului cu formația olteană.

Politica