joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă între ciobani, în Pieleşti

Un cioban de 38 ani, din Pieleşti, a fost ucis de un altul, de 25 ani. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când, cei doi s-au luat la bătaie. Ulterior, tânărul l-a lăsat pe ciobanul de 38 ani la pământ şi a fugit.

A doua zi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ și având urme vizibile de violența pe corp”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost transportat la spital, unde, din nefericire, a decedat.

Criminalul, un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, a fost găsit astăzi de poliţişti pe un câmp, în Terpeziţa.

Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Romane.
Astfel, in urma activităților desfasurate, cel in cauza a fost localizat și prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezita.
Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, in vederea continuării cercetărilor și a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, arată IPJ Dolj.

Politica