joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O olteancă fură bonuri de masă

O angajată a Regiei Autonome de Administrare a Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova ar fi furat bonurile de masă ale colegilor. Conducerea instituţiei ar urma să anunţe astăzi Poliţia.

Femeia se ocupă de curăţenia în toaletele publice, iar şeful ei va trebui să răspundă în faţa conducerii Regiei pentru că nu a anunţat cele petrecute.

Până acum, femeia ar fi furat bonurile de masă a două colege. „Am aflat și eu despre ceea ce se întâmplă, zilele acestea. Am vorbit și cu șeful celor care se ocupă de curățenia în toaletele publice, căci doamna este femeie de serviciu, mi-a spus că așa stă treaba. Nu știu de ce nu m-au anunțat. Aș fi preferat să știu acest lucru de la ei, mai ales că eu am stabilit cu toți șefii de echipe să îmi comunice imediat dacă avem situații deosebite. Am sunat la poliție, joi, am anunțat cazul și urmează să fac și o sesizare scrisă, astăzi. Tot astăzi, de dimineață, am stat de vorbă cu angajatele cărora le-au fost furate bonurile, acestea menționând că este prima dată când li se întâmplă acest lucru, nu de mai multe ori, așa cum apăruse, inițial, varianta. Este urât ceea ce s-a întâmplat. Știm fiecare cât așteptăm ziua de salariu, cât ajută acele bonuri de masă. Șeful secției va da explicații în fața comisiei de disciplină. Vom vedea ce măsuri se vor lua”, a declarat directorul RAADPFL Craiova, Aurelia Filip.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica