vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Confecţii. Sunt trei victime

Update/ Potrivit martorilor, bărbatul lovit de autobuz „era fugărit de un individ îmbrăcat în roșu (probabil au ieșit de la terasa aflată în apropierea trecerii de pietoni), înainte de trecerea de pietoni”. Ajuns pe trotuar, spun martorii, bărbatul și-a aruncat papucii din picioare, iar agresorul a aruncat cu un obiect spre el. Bărbatul a continuat să alerge, fiind lovit în cele din urmă de autobuz și aruncat câțiva metri pe scuar.

„Autobuzul venea pe banda 3 dinspre Confecții, iar cel accidentat de pe trotuarul de pe partea cu Confecțiile”, ne-a mai precizat un craiovean care a asistat la întreaga scenă.


Accident în cartierul 1 Mai, în zona Confecţii. Un pieton a fost lovit de un autobuz, din primele informaţii, pe trecerea de pietoni. Omul ar fi supravieţuit. Alte două persoane sunt rănite. Martorii au scris pe pagina de facebook Info Trafic Craiova şi Dolj, ar fi vorba despre doi pasageri din autobuz. Conform ISU Dolj, toate victimele sunt cooperante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţia se află la faţa locului.

„Un autobuz care se deplasa pe Bulevardul 1 Mai din Craiova a accidentat un un bărbat de 44 de ani, din Craiova, care se angajase în traversarea drumului public.
Pe langa pieton, alte 2 femei, pasagere in autobuz, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Toate persoanele erau conștiente.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.” – IPJ DOLJ

Revenim!

Sursa foto:  facebook Info Trafic Craiova şi Dolj

Politica