vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şeful ISJ Olt, amendat pentru că nu a răspuns la timp unei solicitări făcute pe Legea 544/2001

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt a fost amendat de instanţă pentru că nu a răspuns la timp solicitării unui profesor, făcută în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţii de interes public.

Amenda decisă, marţi, de Curtea de Apel Craiova, este de 20% din salariul minim pe economie pentru fiecare zi de întârziere aferentă unei perioade de două luni şi jumătate, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, acţiunea în instanţă împotriva inspectorului şcolar general al ISJ Olt a fost formulată de un cadru didactic care predă religie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Admite recursul. Casează sentinta şi, rejudecând, admite în parte actiunea în sensul că aplică inspectorului şcolar general al ISJ Olt o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere aferentă perioadei 04.02.2019-18.04.2019. Definitivă”, este soluţia Curţii de Apel Craiova.

Juristul ISJ Olt, Anca Paul, a declarat că: „Deocamdată, inspectorul şcolar general nu va plăti amenda pentru că vom face contestaţie la executare”.

Politica