joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Impact între un microbuz cu deţinute şi un autoturism

UPDATE/ Potrivit reprezentanţilor centrului de detenţie, în microbuz  se aflau 14 deținute aflate în custodia Penitenciarului Craiova – Secția Exterioară Ișalnița şi mergeau către un punct de lucru aflat în municipiul Slatina. Cinci dintre ele au fost supuse unor investigaţii medicale în Penitenciar.

„Menționăm că mijlocul de transport în care se aflau cele 14 deținute aparține unui transportator autorizat, contractat de către beneficiarul forței de muncă.

La momentul prezentei, 5 deținute au fost prezentate pentru investigații în cadrul unei unități spitalicești din rețeaua sanitară publică, celelalte deținute, precum și personalul unității de detenție aflat în mijlocul de transport la momentul producerii evenimentului rutier, fiind preluați și transportați la sediul penitenciarului, urmând a fi supuși, de asemenea, unor investigații medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În continuare, organele abilitate efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Precizăm că starea deținutelor implicate în evenimentul rutier este monitorizată și, în măsura în care vor apărea noutăți, vă vor fi comunicate de îndată”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Penitenciarului.


Trei persoane, între care un copil, sunt transportate la UPU Craiova în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineaţă pe DN 65 în Pieleşti. În accident a fost implicat un microbuz cu 14 deţinute, de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, şi un autoturism în care se aflau o femie, un copil şi un bărbat. La spital ajung femeia şi copilul, dar şi una dintre deţinute.

„Toate victimele erau constiente si cooperante cu atacuri de panica si prezentau dureri in zona abdominala” – ISU Dolj

Politia face verificări la faţa locului.

„Conducătorul unui autoturism, care circula dinspre Balș spre Craiova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de de întoarcere și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, in care se aflau mai multe deținute.
La spital au fost transportate cu ambulanta 3 persoane, două femei și un minor.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa”, arată IPJ Dolj.

 

Politica