joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Venirea lui Piți naște speranțe! „Craiova e principala favorită la câștigarea campionatului”

Cel de-al treilea descălecat al lui Victor Pițurcă la Craiova i-a aprins pe oamenii de fotbal din oraș.

 

Ex-jucătorul și antrenorul Craiovei, Emil Săndoi, consideră că prin instalarea lui Piți pe banca tehnică, CSU devine principala pretendentă la titlu, chiar din acest an. Săndoi susține că oltenii pot profita de degringolada de la FCSB, în timp ce campioana CFR Cluj va fi ostenită după bătăliile duse pe două fronturi.

La TelekomSport, Săndoi a spus: „Craiova ne-a obişnuit cu locurile fruntaşe în ultimii ani şi ne-a obişnuit ca aproape în fiecare an să facă un pas înainte în privinţa performanţelor pe care le obţine. În momentul de faţă, era normal ca Victor Piţurcă să declare că îşi doreşte titlul. Ca să fiu sincer, în acest campionat, având în vedere problemele care au fost la FCSB, având în vedere că CFR joacă totuşi grupe de Europa League, chiar dacă ei şi-au făcut un lot valoros, aş putea să spun că, în momentul de faţă, Craiova, prin mutarea pe care a făcut-o, este principala favorită la câştigarea campionatului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul căpitan din Bănie a făcut o scurtă analiză a jocului cu FCSB, programat duminică: „Bineînţeles că va fi un derby, până la urmă mai puţin contează poziţia FCSB-ului din clasament. O echipă cu jucători de valoare. Nu trebuie să uităm că totuşi FCSB are jucători de valoare. Până la urmă şi Becali a investit foarte mult în transferurile pe care le-a făcut. Trebuie să recunoaştem că există un lot stufos acolo. Un lot cu jucători de valoare care au demonstrat la cel mai înalt nivel şi din punctul ăsta de vedere să nu credem cumva că va fi un joc uşor pentru Craiova. Este un joc al orgoliilor pentru că aţi văzut, Craiova a avut o perioadă destul de lungă în care nu a reuşit să câştige cu Steaua. Ar fi trei puncte importante pentru că dacă în momentul de faţă sunt nouă puncte între Craiova şi FCSB, vă daţi seama, în eventualitatea unei victorii, deja ne-am duce la 12 puncte. Ar fi un pas important pe care Craiova îl face. Eu sunt convins că se va juca cu casa închisă, nu numai acest meci cu FCSB. Sunt convins că va fi o atmosferă de zile mari. Din punctul meu de vedere, Craiova pleacă cu prima şansă. Şi cred că va reuşi să câştige acest joc”.

 

Politica