joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN6. Trei oameni, la spital

Update/ Potrivit Poliției, conducătorul autoutilitarei este un bărbat de 48 de ani, din Grecești, iar cel care se afla la volanul autoturismului are 25 de ani și este din Filiași.
Ambii au suferit leziuni și au fost transportați la spital, împreună cu un alt tânăr de 24 de ani, din Filiași, pasager în autoturism.


Trei oameni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova, în urma unui accident rutier produs pe DN6 în zona Işalniţa – Beharca. În accident a fost implicat un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

La faţa locului a intervenit Secţia Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD şi două ambulanţe SAJ Dolj”, a precizat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acesteia, trei bărbaţi, cu vârsta de 24, 25 şi 48 ani, au fost răniţi. Aceştia au excoriaţii la nivelul membrelor şi abdomenului, iar cel de 48 ani are şi o plagă la piciorul drept.

De vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul autoutilitarei.

„Conducătorul unei autoutilitare, care a pătruns pe partea carosabilă venind de pe o stradă secundară nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei.
Astfel, un autoturism care circula pe DN 6, în zona localității Ișalnița, a intrat în coliziune cu autoutilitara.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Politica