vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova, victorie la limită în fața celor de la HC Zalău

Echipa de handbal feminin a Craiovei a câștigat cu emoții în fața celor la HC Zalău, scor 27-26. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Bănie și a contat pentru etapa cu numărul doi din Liga Florilor. Formația oaspete venea după un succes de răsunet în fața galacticelor de la CSM București, dar moralul pozitiv nu a fost suficient pentru a le învinge pe craiovence.
SCM Craiova: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Curmenţ, Andreea Chetraru – Ana Maria Ţicu (10), Patricia Vizitiu (6), Carmen Şelaru (5), Zeljka Nikolic (3), Alexandra Orşivschi (1), Nicoleta Tudor (1), Valentina Ion (1), Adina Cace, Jelena Trifunovici, Alexandra Colac şi Iulia Khavronina.
HC Zalău: Raluca Kelemen, Sara Abed Kader – Dana Abed Kader (8), Cristiana Nica (6), Andreea Tecar (5), Alexandra Severin (3), Teodora Popescu (2), Andreea Mihart (1), Larisa Şerban (1), Diana Nichitean, Bianca Berbece, Amalia Coman, Gabriela Vrabie şi Tatyana Prycop. Antrenor: Gheorghe Tadici.
Costin Dumitrescu, antrenorul secund al handbalistelor de la SCM Craiova, a simțit cum oltencelor le-a trecut glonțul pe la ureche. Totuși, tehnicianul a fost fericit pentru rezultatul obținut, mai ales că Zalăul venea după un succes cu CSM București.
„Eram la un pas să realizăm o surpriză neplăcută. După victoria de la Bistriţa, după un urcuş, vine inevitabil şi un moment mai slab. Am încercat să îndreptăm acest lucru cât mai repede, pentru că am început ezitant. Mă bucur că am reuşit să ne impunem în final, pentru că Zalăul are o echipă bună, mai ales că a învins pe CSM Bucureşti”, a spus Costin Dumitrescu.
Ana Maria Țicu a simțit și ea emoțiile, dar handbalista a ținut să menționeze că fetele nu și-a pierdut încrederea nici măcar o clipă și au crezut în victorie până la final.
„A fost o victorie cu mari emoţii, dar ne bucurăm că am reuşit să ne impunem. Nu mi-am pierdut deloc încredere când eram conduse. Eram convinsă că vom reveni şi vom câştiga acest meci. Antrenorul ne-a spus la pauză că trebuie să luptăm, nu trebuie să cedăm şi mă bucur că am reuşit acest lucru”, a spus Țicu.
Elevele lui Bogdan Burcea au dat startul unei săptămâni de foc, în care mai au de disputat o dublă foarte importantă pentru acest sezon. În acest weekend, în Sala Polivalentă, Craiova se duelează cu Jomi Salerno, în Cupa EHF.
Sâmbătă, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF
Duminică, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF
Trupa din Bănie a pus în vânzare biletele pentru meciurile din acest weekend, Astfel, suporterii își pot achiziționa bilete de la Sala Polivalentă după următorul program:
Vineri: 10:00 – 16:00
Sâmbătă: 10:00 – 18:00.
Preţul unui tichet va fi de 20 de lei.

Politica