vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Street Delivery revine la Craiova

Street Delivery revine la Craiova, la început de toamnă, după succesul de anul trecut! De data aceasta, evenimentul se va desfășura sub sloganul „POEZIA E ÎN STRADĂ”.


Începând de astăzi şi până pe 8 septembrie, pe strada Mihail Kogălniceanu, vor avea loc mai multe activităţi precum proiecţii de filme, recitale de poezii şi concerte.
„A doua ediție Street Delivery Craiova se concentrează pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului. Cu acest prilej, strada va redeveni a oamenilor, care vor avea parte de ateliere, concerte, proiecții de filme, dezbateri, recitaluri de poezie și multe alte surprize. Nu vor lipsi nici activitățile interactive, mâncarea bună și atmosfera relaxată cu care craiovenii deja s-au obișnuit”, arată organizatorii.
Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România și este cunoscut și ca fiind cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din țară. Fondat în București în 2006 de către Fundația Cărturești și de Ordinul Arhitecților din România, conceptul a fost adoptat de-a lungul timpului în nouă orașe din România, Craiova alăturându-se listei în anul 2018.
Anul trecut, strada Popa Șapcă a fost locul de întâlnire al craiovenilor pentru un weekend.

Politica