joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tăriceanu va înfiinţa grupul mixt ”Democraţia”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că grupul mixt ”Democraţia” va fi înfiinţat numai dacă grupul acestei formaţiuni va rămâne fără numărul minim necesar de membri pentru a se forma, adică şapte.

Întrebat, la Senat, când se va înfiinţa grupul mixt despre care a vorbit la începutul săptămânii, Tăriceanu a spus : „O să îl formăm în cazul în care nu mai avem numărul necesar de senatori, adică minimum şapte, dar încă nu este cazul”.

Tăriceanu şi-a exprimat speranţa că Teodor Meleşcanu se va răzgândi şi va renunţa să mai candideze la preşedinţia Senatului, susţinut de PSD, scrie Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Părerea mea este că are suficientă experienţă să îşi de a seama că nu a fost o mişcare inspirată şi că cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunţe, dar nu sunt pe post de consilier, fiecare merge pe… ştiţi vorba aceea românească – capul face, capul trage”, a menţionat Tăriceanu.

Preşedintele interimar al Senatului, Şerban Valeca, i-a spus că pentru acest lucru trebuie să depună o solicitare scrisă la Biroul permanent.

Politica