vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au răpit o adolescentă în plină stradă

O tânără a fost răpită în plină stradă, dar a fost eliberată la scurt timp. Se pare că presupușii răpitori au încurcat victimele și au dat înapoi. Este vorba de trei bărbați, dintre care unul în vârstă de 35 de ani, din Păușești Măglași. Fata răpită are 16 ani și este din Schitu Golești, județul Argeș.
„În data de 2 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției orașului Olănești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 35 de ani, din Păușești Măglași pentru comiterea infracțiunii de lipsire ilegală de libertate a unei tinere de 16 ani, din Schitu Golești, județul Argeș, care locuia fără forme legale în Bunești. În același dosar mai sunt cercetați alți doi tineri, cu vârste de 20 de ani”, informează IPJ Vâlcea.
După o întreagă serie de cercetări, oamenii legii au descoperit că în data de 28 august a.c., principalul suspect din acest dosar, împreună cu alți doi tineri, au oprit autoturismul în care se deplasau lângă o adolescentă. Aceasta se afla pe raza comunei Păușești Măglași. Cei trei ar fi urcat-o forțat în mașină și s-au deplasat aproximativ 700 de metri înspre satul Cheii. Atunci când bărbații au realizat că au confundat persoana, au lăsat-o să plece.
Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, iar cei doi tineri sunt cercetați în libertate.

Politica