joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie gravidă, rănită într-un accident pe DN 7

O femeie gravidă, în vârstă de 28 de ani, a fost rănită, miercuri, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe marginea DN 7, în localitatea Milcoiu, lovind un stâlp de electricitate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, femeia a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, conştientă şi cu excoriaţii pe mâini.

„În accident au fost implicate două persoane. S-a intervenit cu un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la SAJ. Femeia însărcinată are 28 de ani. Ea a fost preluată conştientă şi cu excoriaţii pe membrele superioare de echipajul SMURD şi transportată la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană implicată în accident nu prezintă leziuni”, a transmis ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au precizat că accidentul s-ar fi produs din cauza neatenţiei şoferului, care, la kilometrul 158+500 m de pe DN 7, ar fi părăsit partea carosabilă, ajungând într-o grădină, unde a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.

Traficul rutier în zonă nu a fost perturbat din cauza acestui eveniment rutier.

Politica