vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mircea Bornescu nu și-a uitat fostul club

Bornescu: Universitatea Craiova trebuie să ajungă în Liga a doua

FCU Craiova este foarte aproape de reînceperea unui nou sezon competițional în Liga a treia. Oltenii vor încerca, din nou, să promoveze în eșalonul secund, după ce anul trecut, formația patronată de Adrian Mititelu a ratat promovarea în fața celor de la Turris. Chiar dacă suporterii au fost dezamăgiți de eșecul favoriților și i-au dezbrăcat chiar și de tricouri, aceștia au rămas alături de echipă și speră la o ediție de campionat mult mai bună.

Chiar fostul portar al Craiovei, Mircea Bornescu, a făcut un apel către suporterii formației craiovene, pe care îi cheamă în număr cât mai mare la primul meci din sezonul ce stă să înceapă. Bornescu a ținut să menționeze că aportul fanilor este extrem de important, iar el cunoaște acest lucru foarte bine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Universitatea Craiova trebuie să ajungă în Liga a doua. Echipa are mare nevoie de voi, iar eu știu ce înseamnă să ai suporterii alături”, a spus Bornescu într-un clip postat pe Facebook.

În cariera sa, Mircea Bornescu a evoluat la echipe cu suporteri pătimași precum Universitatea Craiova, Rapid București, Petrolul sau U Cluj. Fostul portar a avut mereu un temperament vulcanic, dar a știut cum să fie un lider în vestiar, dar și în teren.

 

Politica