vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două accidente au produs șapte victime pe Valea Oltului

Accidentele se țin lanț pe Valea Oltului. Cinci oameni au fost răniți într-un accident produs duminică pe DN 7, printre care și un copil. Poliția Vâlcea a anunțat evenimentul rutier a avut loc în zona Călinești, de pe raza orașului Brezoi.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui Mercedes, autoturism ce are volanul pe dreapta și numere de înmatriculare de Vâlcea. Conducătorul auto a intrat într-o depășire neregulamentară. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului. O femeie de 43 ani a fost îngrijită de echipajele medicale, chiar la fața locului și a refuzat transportul la spital. O altă femeie, de 63 ani, a suferit un traumatism toracic. Două fete de 10, respectiv 16 ani au suferit un traumatism abdominal și un traumatism la glezna, în timp ce o femeie gravidă a fost transportată la spital pentru a fi evaluată. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

Tot duminică și tot pe Valea Oltului, a avut loc un alt accident. O șoferiță in vârstă de 54 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea. Se pare că pasagerul, în vârstă de 50 de ani, din mașina condusa de femeie a fost rănit și a fost transportat la spital împreună cu șoferița. Ambii sunt din Sibiu și au prezentat răni ușoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: gazetavalceana.ro

Politica