joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şcoala Regele Mihai I, modernizată cu fonduri europene

Şcoala gimnazială Regele Mihai I, fosta şcoală 11, din Drobeta Turnu Severin va fi modernizată cu fonduri europene. Primarul Marius Screciu a semnat contractul de finanţare.

Valoarea totală a proiectului finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 este de 2.659.965,81 lei, din care suma solicitată este de 2.402.482,29 lei (517.296,96 euro).

Continuăm astfel să îmbunătățim calitatea infrastructurii de educație și a dotării școlilor din municipiu, pentru asigurarea unui proces educațional la standarde europene, prin acccesarea de finanțări nerambursabile”, a declarat edilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Principalele lucrări de intervenție, din cadrul proiectului, vor fi: executarea lucrărilor de reparații și igienizare a spațiilor funcționale și de învățământ existente; executarea de lucrări de reabilitare, modernizare și după caz extindere a instalațiilor interioare (electrice, termice, sanitare); reducerea consumului de energie termică și energie electrică prin reabilitarea instalațiilor și/sau implementarea soluțiilor moderne; creșterea siguranței în exploatare a clădirii și a siguranței la incendiu; asigurarea condițiilor necesare privind accesul în unitate a persoanelor cu dizabilități; dotarea școlii cu mobilier și echipamente IT.

Politica