marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident la Pieleşti. 2 morţi şi 6 răniţi

Cele doua persoane care au decedat sunt o tânără de 27 de ani, din comuna Călărași, judetul Dolj si o femeie de 52 de ani, din Băilești.

Celelalte victime sunt:
bărbat de 40 de ani, din Bals,
femeie de 49 de ani, din Craiova,
o minora de 16 ani, din Voinesti, Dambovita
o tanara de 24 de ani, din Gighera,
o minora de 2 ani, din Gighera
un tânăr de 15 ani, din Crampoia, Olt
un tanar de 28 de ani, din Morunglav, Olt
o tanara de 26 ani, din Melinesti
un bărbat de 49 de ani, din Tetoiu Valcea
un barbat de 39 de ani, din comuna Osica de Sus, Olt
un tanara de 23 de ani, din Osica de Sus, Olt
Conducătorul auto este un bărbat de 38 de ani, din comuna Melinesti. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest si nu se afla sub influenta alcoolului.

Update/13:40 – IPJ Dolj: „Din datele obținute până în prezent rezultă că microbuzul, care efectua transport de persoane, cursa Brasov-Craiova, pe fondul exploziei pneului stânga s-a răsturnat pe partea respectiva.
In microbuz se aflau 12 pasageri și conducătorul auto.
Două persoane au decedat și mai multe au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
In prezent se circula cu dificultate pe un singur sens”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

UPDATE/ 13:20 – Conform ISU Dolj, în microbuz se aflau 13 persoane. Două dintre acestea au decedat. Alte şase persoane sunt transportate la spital.

–––––

13:15 – Oamenii de la faţa locului revin cu informaţii. Vorbesc de două decese violente şi încă o persoană care ar fi prinsă sub microbuz.

–––––––

13:10 – Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, potrivit martorilor.

––––––

12:50 – Un grav accident rutier a fost anunţat la Pieleşti. Conform primelor informaţii oferite de ISU Dolj ar fi vorba despre 15 victime, conştiente. A fost activat Planul Roşu. Este vorba despre un microbuz răsturnat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 Slatina – Craiova, pe raza localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, a avut loc un accident rutier: pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut – într-o curbă periculoasă – controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ”-IGPR

accident

„Avand in vedere numărul ocupantilor, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.  Pentru intervenția imediata, in zona indicată au fost trimise o descarcarare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple și 2 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta” -ISU Dolj.

Poliţia nu oferă încă informaţii.

REVENIM

 

sursa foto cover: facebook: Info Trafic Craiova şi Dolj 

Politica