miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi răniţi, după ce un individ a dat foc într-un bloc

Update/ Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj care fac cercetari pentru tentativa de omor.


 

Surse de la faţa locului ne-au precizat că incendiatorul s-ar fi enervat, nu se ştie încă din ce motive, şi a început să arunce cu combustibil în persoanele pe care le-a prins în scara blocului, ulterior punând foc.

IPJ Dolj: „In jurul orei 16.00, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzina într-un bloc din Craiova, dar și pe persoane care trec prin zona respectivă.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul in care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului.
Cel in cauza a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova.
Acesta se afla în prezent la sediul sectiei, in cauza fiind demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.
De asemenea, alte două persoane ar fi suferit arsuri că urmare a acțiunilor săvârșite de cel in cauza.
La intervenție au participat si jandarmi din cadrul IJJ Dolj, precum și pompieri din cadrul ISU Dolj.”- IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––––––-

ISU Dolj comunică faptul că, în urma verificărilor, s-a constatat că incendiul a fost pe casa scării unde „s-au folosit lichide combustibile şi materiale textile. Persoanele din blocul J 18 (32 adulți și 7copii) au fost evacuati. La spital au fost transportați 2  barbati cu arsuri şi escoriaţii. Totodată 2 victime au suferit atacuri de panică”.

Cititorii Jurnalul Olteniei ne-au declarat că una dintre victime ar fi iubitul cântăreţei Oana Radu şi ne-au transmis imagini de la faţa locului. Oamenii legii au intervenit în forţă.

 

Incendiu in Craiova, in cartierul Rovine. Doua persoane au fost duse deja la spital si este posibil sa fie dusa si o a treia.

Incendiul a avut loc pe strada VIRGIL MADGEARU BL J18, conform ISU Dolj.

Unele surse vorbesc de o mana criminala. Un vecin ar fi intrat peste ei în casă şi le-ar fi dat foc. Bărbatul a fost reţinut.

Revenim cu detalii de indata ce le vom avea.

Politica