vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Antimiliţie”. Paraziţii câştigă prima rundă

Trupa Paraziţii câştigă prima rundă în procesul intentat de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie. Reprezentanţii Sindicatului i-au dat în judecată pe cei de la Paraziţii pentru piesa „Antimiliţie”.

Tribunalul Bucureşti nu a dat dreptate Sindicatului şi, mai mult, i-a obligat pe reprezentanţii acestuia la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 2.500 de lei. Decizia magistraţilor nu este defintivă putând fi atacată, în termen de 5 zile, cu apel.

Nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, declara Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surugiu a afirmat că cea mai mare problemă este că în piesă sunt înjurate şi familiile poliţiştilor.

Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii”, a mai declarat Surugiu.

Nu toţi poliţiştii s-au simţit lezaţi de versurile piesei. „Este doar o piesa. Pe de altă parte nu suntem toţi „miliţeni”. Nu văd de ce să ne supărăm”, au spus unii dintre aceştia.

Piesa care i-a suparat pe poliţişti (necenzurat)

Politica