vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în stradă la Grădinari. Poliţiştii au tras focuri de armă

Scandal în stradă la Grădinari, după o altercaţie în trafic. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a aplana conflictul.

Scandalul, în care au fost implicate mai multe persoane, a avut loc pe 9 august la ora 22.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari şi un altul, de 20 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale.
Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt”, 
au explicat reprezentanţii IPJ Olt.
O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Politica