joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un eșec pentru Pandurii în startul sezonului

Pandurii Târgu Jiu nu reușesc să se pună pe picioare. Gorjenii au pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la ASU Politehnica Timişoara, scor 0-3. Golurile timișorenilor au fost marcate de Mircea Axente 14′, Alin Manea 58′ şi Adrian Ungureanu 80′. Pandurii au avut probleme de lot înaintea partidei din etapa a doua. Cinci jucători au lipsit din lotul echipei.

Antrenorul trupei din Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a pus startul slab de sezon pe seama plecărilor masive din această vară. Și transferurile foarte puţine şi tinereţea jucătorilor din lot au contribuit la acest eşec pe teren propriu, din perspectiva tehnicianului.

Nu pot să cataloghez meciul cu ASU Politehnica Timişoara ca fiind o partidă grea, dar am avut noi aceste probleme mari de efectiv. Pentru că în vară au plecat zece fotbalişti şi am mai avut şi cinci jucători indisponibili pentru acest meci. Transferuri am făcut foarte puţine şi sunt jucători foarte tineri. S-a văzut şi astăzi ca ei fac greşeli foarte mari, au făcut şi cei care au o anumită vârstă şi o anumită maturitate, nu numai cei tineri, şi mă refer aici la fundaşii noştri. Dar aceasta este situaţia în momentul de faţă şi nu avem ce face”, a declarat Adrian Bogoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În același timp, antrenorul pandurilor s-a arătat dezamăgit de scorul final, dar are încredere că evoluțiile elevilor săi pot crește în cel mai scut timp.

Rezultatul şi scorul este dureros pentru mine, sper că şi pentru jucători, Ar fi un lucru pozitiv să fie şi pentru jucători dureros, pentru am putea să o luăm de la capăt cu pregătirea de luni. Cred că atitudinea unor jucători a lăsat de dorit şi faptul că, deocamdată, nu sunt pregătiţi pentru acest nivel anumiţi jucători, pentru că sunt foarte tineri. Dar pot creşte într-o perioadă foarte scurtă de timp”, a mai spus Bogoi.

Adversarii au dat dovadă de fairplay. Antrenorul echipei ASU Politehnica Timişoara, Cosmin Petruescu, i-a feliciat pe fotbaliștii ambelor formații, pentru că au rezistat în condiţiile în care temperatura a fost peste 30 de grade.

Aş vrea să felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul admirabil pe care l-au făcut de la ora 11.00, în asemenea condiţii de joc, pe un teren sintetic care degajă foarte multă căldură. Nu mă refer la calitatea gazonului dar e foarte greu să joci de la ora 11, pe o asemenea căldură, pe un astfel de teren. Din punctul meu de vedere ambele echipe merită felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o”, a spus Cosmin Petruescu.

În prima etapă din Liga a doua, Pandurii au pierdut cu Turris, scor 2-0. În etapa următoare, gorjenii vor evolua pe terenul celor de la CSM Reșița, formație ce a acumulat deja 4 puncte, după ce a învins U Cluj și a remizat cu Mioveni.

 

Politica