vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fraţi încătuşaţi pentru lipsire de libertate

Doi fraţi din judeţul Dolj au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au luat-o cu forţa pe fosta soţie a unuia dintre ei, din casa în care locuia. În plus, potrivit IPJ Dolj, aceştia ar fi agresat-o fizic pe tânără şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

Polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați, joi, de o femeie, din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, de 21 de ani, a fost luată cu forța de la domiciliu de către fostul soț și fratele acestuia. Femeia a spus că aceștia au urcat-o într-o maşină şi au plecat într-o direcție necunoscută cu un autoturism.

Poliţiştii au dat de urma celor doi bărbați, de 33 și 35 de ani, în comuna Calopăr. Acolo a fost găsită şi fata.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânăra era despărțită în fapt de soțul său, de aproximativ o lună și jumătate, iar în acest interval de timp aceasta s-ar fi aflat în Constanța, unde ar fi început o altă relație.

Pe fondul geloziei și aflând că tânăra a revenit la domiciliul părinților săi, bărbatul s-a deplasat la locuința acestora, unde a purtat discuții cu privire la cei doi copii rămași în întreținerea sa, discuții care însă au degenerat.

Astfel, bărbatul în cauză și fratele acestuia ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței socrului său, iar prin violență și împotriva voinței sale, ar fi luat-o pe tânăra de 21 de ani și ar fi urcat-o în autoturismul cu care veniseră, plecând în direcția orașului Segarcea.

De asemenea, pe drum și la locuința din comuna Calopăr cei doi ar fi agresat-o fizic și amenințat-o cu moartea pe tânără”, arată IPJ Dolj.

Cei doi au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. Ei urmează a fi prezentaţi astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Politica