miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTBAL JUNIORI | Severinenii joacă pe teren propriu

CSS Drobeta Turnu Severin și ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin debutează sâmbătă în noul sezon al Campionatului Național de Fotbal rezervat juniorilor U19 și U17.

Mehedințenii au fost repartizați în seria a VII-a, alături de 3 echipe din Gorj (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu) și trei din județul Vâlcea (SCM Râmnicu Vâlcea, ACS Hidro Râmnicu Vâlcea și Clubul Sportiv al Colegiului Național „Gib Mihăescu” Drăgășani). Campionatul se desfășoară în sistem două tururi – două retururi, astfel că vor fi, per total, 28 de etape.

Prima rundă este programată sâmbătă, iar ambele echipe severinene vor fi gazdă. Astfel, de la ora 16:00, pe Stadionul Termo, se va juca partida de juniori U17, CSS Drobeta Turnu Severin – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, urmând ca de la ora 18:00, cele două cluburi să se confrunte la juniori U19. De la aceleași ore, dar pe Stadionul Severnav, care revine astfel în circuitul sportiv după aproape un deceniu, se joacă ACS Luceafărul – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campionatul se încheie pe 2 mai 2020, iar prima clasată va avea posibilitatea să joace în Liga Elitelor, în sezonul viitor.

Politica