Deputatul Bălănescu s-a dus la Ponta

Deputatul Bălănescu s-a dus la Ponta
Deputatul de Mehedinţi Alexandru Bălănescu a trecut în barca lui Ponta. Acesta a renunțat la PSD și s-a înscris la Pro România.
Anunțul a fost făcut de secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, pe facebook.
„Echipa ProRomânia se întăreşte!! Îi urăm bun venit deputatului Alexandru Bălănescu , noul nostru coleg! Noi Suntem ProRomania şi ţinem cu România! Împreună suntem puternici, pentru români, pentru România!”, a scris Mocioalcă.
El a publicat şi o copie a cererii de adeziune la partidul condus de Victor Ponta semnată de deputat.
Alexandru Bălănescu a fost ales în Parlament în 2016 în circumscripţia electorala nr.27 Mehedinţi, pe listele PSD, şi este membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. În vârstă de 72 de ani, el este avocat şi a fost decan al Baroului Mehedinţi.
Luna trecută, și deputatul de Dolj, Florin Stancu, a plecat din PSD, alăturându-se echipei lui Victor Ponta.
„După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european și pro-cetățeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România. Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an.Primarilor PSD din județ le transmit că îi apreciez foarte mult și că mi-a facut o deosebită plăcere să activez alături de ei. Știu că m-au așteptat mai des în localitățile lor, dar singura explicație a lipsei mele este că nu am fost lăsat să ajung mai des la ei. Cei care mă cunosc știu foarte bine că pentru mine principiile sunt mai presus de interesele politice, iar alegerea de a părăsi o echipă nu este neapărat un lucru plăcut. Cu toate acestea, sunt convins că românii așteaptă altceva de la noi, iar cu mentalități învechite nu poți oferi politici noi. Toți cei care au curaj și vor să facă parte din echipa celui mai bun Prim-ministru pe care l-a avut România, domnul Victor Ponta, îi aștept alături de noi”, a scris atunci Stancu.