Primăria Râmnicului: Lucrările din cartierul Nord, intensificate

Primăria Râmnicului: Lucrările din cartierul Nord, intensificate

Primarul Mircia Gutău a dispus intensificarea lucrărilor de modernizare realizate în cartierul Nord, aşa cum a anunţat la întâlnirea cu cetăţenii din 24 iulie, anunță reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.
Potrivit acestora, acum sunt în desfășurare lucrări de amenajări de alei şi de sistem de colectare a apelor pluviale la blocurile H6, E1 şi E2 de pe strada Nicolae Titulescu. Astfel de lucrări s-au realizat și în zona blocurilor situate până în strada Republicii.
„Tot în zonă se lucrează la modernizarea locului de joacă în suprafaţă de 230 mp de lângă dispeceratul ETA Nord: se vor păstra echipamentele de joacă aflate în stare bună şi se vor recondiţiona şi vopsi, se vor amplasa 5 echipamente noi, respectiv două figurine 3D pe arc, 2 balansoare pe arc cu figurine 3D şi un complex de joacă, şi se va aplica strat suport de granule colorate în masă şi protejat UV. Finalizarea lucrărilor este estimată în jurul datei de 20 august, iar investiţia face parte dintr-un contract ce vizează reabilitarea a 7.000 mp de spaţii de joacă rămase, până la această dată, nemodernizate”, menționează reprezentanții Primăriei.