miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fumau etnobotanice, în spatele unui punct termic

Trei tineri din judeţul Dolj, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, au fost prinşi de poliţiştii locali în timp ce fumau etnobotanice, în spatele unui punct termic din Brazda lui Novac. Aceştia cumpăraseră drogurile cu 30 de lei.

În urma desfășurării activităților de patrulare efectuate de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice pe raza cartierului Brazda lui Novac, în seara zilei de 07 august 2019, în jurul orei 20.30, în zona blocului T 9, în spatele punctului termic PTF 447, a fost identificat un grup de 3 tineri, ce fumau o țigară, iar la vederea patrulei de poliție locală, au avut un comportament dubios.

După identificarea acestora (M.L.C. , 23 de ani, din Răcarii de Sus; P.D.C., 21 de ani, din Filiași; P.A.C., 18 ani, din Goiești), s-a efectuat procedura de control corporal, în urma căreia, asupra uneia dintre persoane s-au găsit resturi vegetale de culoare verzuie precum și o țigară artizanală, cu filtru, confecționată din hârtie tip O.C.B., (substanțe halucinoge ce fuseseră cumpărate contra sumei de 30 lei – potrivit declarațiilor acestora)”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova, într-un comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei trei tineri au fost duşi la Secţia 4 de Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor.

Politica