joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sinucidere în Penitenciarul Drobeta

Sinucidere în Penitenciarul Drobeta. Un deținut, care, se pare, era condamnat la trei ani de închisoare pentru viol, și-a pus astăzi capăt zilelor, spânzurându-se în baia celulei. Acesta ar fi folosit cearșaf.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, personalul medical a intervenit „pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârșit un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere”.
I s-au făcut manevre de resuscitare și s-a sunat la 112. Echipajul Ambulanței venit la fața locului nu a reușit să îl salveze, fiind declarat decesul deținutului la ora 10.45.

„Conform procedurilor legale, administraţia locului de deţinere a anunţat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi familia persoanei decedate”, a precizat subinspector de penitenciare Alina Larisa Bocea, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica