sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătută, trasă de păr și târâtă pe stradă

O tânără de 18 ani, din Drăgășani, a fost bătută, trasă de păr și târâtă pe stradă de fostul iubit. Agresorul este un tânăr de 26 ani, din oraș, care a fost reținut de polițiști la trei zile de la comiterea faptei.
Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 4 august, în fața unui bar din oraș. Agresorul a fost și el rănit și a fost dus la spital, tatăl și bunicul fetei sărindu-i acesteia în ajutor. La spital a ajuns și bunicul fetei.
„În seara zilei de 04 august a.c., polițiștii au  fost sesizați cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgășani.Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj. Văzând cele întâmplate tatăl și bunicul acesteia au intervenit iscându-se un scandal între aceștia.Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat imediat conflictul și au identificat toate persoanele implicate. În urma conflictului a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, a fetei și bunicului acesteia, toți fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, arată IPJ Vâlcea.
Tânărul nu s-a potolit, iar pe 5 august, după ce a fost externat, ar fi incendiat autoturismul tatălui fetei.
„În urma verificărilor și cercetărilor efectuate, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere”, mai arată IPJ Vâlcea.
Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ieri urma a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Politica