joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Daţi afară din case pentru că au fost agresivi

Trei bărbaţi din Gorj au fost daţi afară din casele lor pentru că au fost agresivi.

Potrivit Poliţiei Gorj, un caz de agresiune a fost semnalat, pe 2 august, poliţiştilor din Târgu Cărbuneşti.

O femeie de 30 de ani, din localitate, a sunat la 112 şi a anunţat că a fost lovită de concubinul său în vârstă de 41 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, pe fondul consumului de alcool, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată și de reședința acesteia”, arată IPJ Gorj. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie.

Tot vineri, o femeie de 35 ani, din Bumbeşti Jiu, a chemat Poliţia după ce soţul său, de 44 ani, a amenințat-o cu moartea pe ea și pe fiica lor, de 15 ani, provocându-le o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de persoana vătămată și de fiica acesteia, respectiv de reședința unde locuiesc acestea”, potrivit IPJ Gorj.

O altă femeie, în vârstă de 37 ani, din comuna Licurici, a fost bătută de soţul ei. Bărbatul este cercetat penal pentru violenţă în familie şi trebuie să doarmă altundeva 5 zile.

La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 37 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 43 de ani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, provocându-i leziuni în zona capului și a feței.

Femeia a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital pentru  îngrijiri medicale.

Femeia a fost de acord cu înlăturarea soțului său din locuința comună, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile împotriva bărbatului”, mai explică IPJ Gorj.

Politica