joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şeful IJJ Dolj, la conducerea Jandarmeriei Române

Şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, Constantin Florea, a fost împuternicit, de ministrul de Interne, Mihai Fifor, să conducă Jandarmeria Română. Acesta îi ia locul lui Ionuţ Sindile, ministrul de Interne dispunând luni încetarea împuternicirii în funcţie a acestuia.

„Am încetat astăzi împuternicirea în funcţie a şefului Jandarmeriei Române, domnul colonel Ionuţ Sindile, şi l-am împuternicit în această funcţie pe generalul de brigadă Constantin Florea. Domnul general a ocupat până astăzi funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj. Are o experienţă în jandarmerie de aproape 30 de ani şi este unul dintre puţinii generali ai Jandarmeriei Române”, a declarat Mihai Fifor la sediul MAI, potrivit Agerpres.

Ministrul a afirmat că generalul Constantin Florea trebuie să îi prezinte primele măsuri pentru eficientizarea Jandarmeriei Române, mai arată sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Principala mea aşteptare de la generalul Florea este să facă de îndată o analiză a activităţii Jandarmeriei Române, urmând ca acesta să îmi prezinte în maximum o săptămână primele măsuri pentru eficientizarea acestei instituţii”, a spus Fifor.

Politica