vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Danube fun fest”. Trei nopţi de petreceri incendiare la malul Dunării

UPDATE/Festivalul „Danube fun fest” va avea loc în centrul orașului Kladovo, în fața Casei Tineretului, au anunțat, miercuri, organizatorii. Inițial, evenimentul fusese programat a avea loc la fortăreața Fetislam. Din motive tehnice, locația a fost schimbată. Programul rămâne același.

––––––––––-

Weekend de vară, la malul Dunării. Trei nopţi de petreceri incendiare promit organizatorii „Danube fun fest”, eveniment ce anul acesta are loc la în Kladovo, localitate situată pe malul sârbesc al Dunării şi bine cunoscută de români, în special, de olteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Danube fun fest

 

În anii anteriori, evenimentul a fost organizat în oraşul Donji Milanovici.

Danube fun fest este organizat pentru prima dată în Kladovo la Fetislam Fortress, în cooperare cu organizaţia de turism a oraşului Kladovo şi cu Primăria. Vorbim despre trei nopţi de concerte, în perioada 8-10 august. Vor fi trei seri diferite din punct de vedere muzical. În prima seară vom avea DJ, între care Geo da Silva, DJ Lucky Dee, dar şi câţiva DJ mai tineri, seara următoare va fi dedicată rap-ului şi hip-hop-ului cu raperi faimoşi din Serbia, iar ultima seară va fi dedicată rock-ului”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Petar Jovanovic, fondatorul Danube fun fest.

Vineri seara vor urca pe scenă: Bad copy, Stereo banana şi Artorius, iar sâmbătă, New quartet, foarte populari în România, şi una dintre cele mai populare trupe din Serbia, Piloti.

Intrarea la concerte este gratuită, iar organizatorii promit distracţie maximă până în zori.

 

 

Şi pentru că de la sfârşitul lui iunie au fost reluate cursele regulate cu vaporul, pe Dunăre, între Drobeta Turnu Severin şi Kladovo, cei care vor să participe la festival sunt invitaţi să urce pe nava „Horizont”. Nava are o capacitate de 150 de locuri, iar cei interesaţi pot face rezervări, inclusiv on-line.

Preţul unui bilet este de 25 lei, dus, sau 35 lei, dus-întors.

 

După mulţi ani, avem curse, pe Dunăre, între Kladovo şi Drobeta Turnu Severin. Nava este „Horizont”. E cea mai tânără navă din Serbia, concepută ca un vas de înaltă clasă turistică, ideală pentru vizitarea panoramică a Dunării şi împrejurimilor sale. Dispune de un restaurant şi o terasă modernă în aer liber”, ne-a mai declarat Petar Jovanovic, care este şi CEO al Horizont turism. 

program horizont

Politica