miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în Strehaia

UPDATE/ Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Cercel Fănică, tragedia s-a petrecut în urma unui conflict spontan. Bărbatul era beat, s-a certat cu ea, apoi a lovit-o, a dat cu ea de pământ şi a jucat-o în picioare. În urma leziunilor interne, femeia a decedat. Bărbatul de 32 ani susţine că femeia l-a enervat după ce i-a spus că a avut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi din localitate. Ea ar fi avut unele afecţiuni psihice pentru care lua tratament.

––––––––––––––––

Crimă în Strehaia, Mehedinţi, noaptea trecută. O femeie de 34 de ani a fost ucisă în bătaie de concubin. Din primele informaţii, bărbatul, de 32 ani, a lovit-o cu pumnii şi picioarele până a lăsat-o fără suflare. Când şi-a dat seama ce a făcut, individul a sunat la Poliţie. Iniţial nu şi-a recunoscut fapta. El le-a spus oamenilor legii că femeia a fost bătută de mai mulţi indivizi, aşa că au fost începute cercetările pentru moarte suspectă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe parcursul nopţii însă, în timpul audierilor, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că el a fost cel care a bătut-o pe femeie. El a fost reţinut.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Revenim cu detalii!

Politica