vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii din Caracal aveau de mult o poză cu mașina lui Dincă

Încă o informație revoltătoare iese la suprafață în cazul celor două fete care ar fi fost ucise de caracaleanul Gheorghe Dincă. Polițiștii din Caracal avea de mai multă vreme o fotografie cu mașina lui Dincă, pe care ar fi trebuit să o depisteze. Anchetatorii încercau să afle cui îi aparține, în cadrul cercetărilor efectuate cu privire la dispariția Luizei Mihaela Melencu, de 18 ani, din Dioști, Dolj. Dacă polițiștii din Caracal, inclusiv cei cu radarul, care de regulă e amplasat aproape de casa lui Dincă, ar fi deschis ochii, poate că Alexandra ar fi fost astăzi acasă.

Informația cu privire la mașină apare în raportul Ministerului de Interne prezentat în Consiliul Suprem de Apărare a Țării.
Libertatea notează că la o zi după ce Luiza Mihaela Melencu a dispărut, cazul a fost anchetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.
„(…) din neputință, abia pe 5 iunie ajunge la DIICOT Craiova. Când dispare și Alexandra, procurorul general afirmă, vag, că nu exista o listă de suspecți în dosarul Luizei. Dar, de fapt, exista o mașină Renault Megane suspectă! Informația apare negru pe alb în raportul oficial prezentat marți de MAI în fața Consiliului Suprem de Apărare a Țării! Aveau un Megane Renault suspect mai vechi și l-au regăsit în cazul Alexandrei! Publicat de Digi 24, raportul arată că, în noaptea de joi spre vineri, la peste 12 ore după apelurile Alexandrei Măceșanu, polițiștii s-au uitat pe camerele de luat vederi, căutând o mașină Renault Megane argintie în care s-ar fi urcat fata de 15 ani. Aproape de miezul nopții, ”grupul de coordonare” al Poliției obține de la procurori o poză și face o legătură cu o altă mașină Renault Megane argintie, care apărea în dosarul dispariției vechi de trei luni a Luizei Melencu!”, notează jurnaliștii de la Libertatea.
Conform raportului la ora 23.21 polițiștii au primit de la cei doi procurori fotografia unui autoturism Renault Megane, suspect în primul dosar penal, cel al Luizei: ”Șeful biroului rutier, comisarul G.A. a postat fotografia respectivă pe grupul de whatsapp al lucrătorilor din subordine, deoarece polițiștii rutieri au memoria vizuală a autoturismelor din localitate, solicitând să se efectueze verificări de îndată”.

Ce e drept, numărul de înmatriculare al mașinii nu se vedea foarte clar, dar în urma comparării imaginilor de pe camerele de supraveghere cu un Renault Megane argintiu, cu automobilul suspect din dosarul Luizei, au dedus numărul de înmatriculare și ”a fost identificat ca proprietar numitul Dincă Gheorghe din Caracal, în vârstă de 66 de ani”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ora 1:42 polițiștii au stabilit, tot pe pe whatsapp că vor interveni la 6 dimineața. Prea târziu.

Politica