marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drept la replică

Drept la replică cu privire la articolul ,, NEPOTISMUL ȘI CLIENTELA POLITICĂ – BOLILE INSTITUȚIILOR PUBLICE. EPISODUL I: OCPI DOLJ SITUAȚIA DRAMATICĂ DE LA CARACAL ESTE DOAR VÂRFUL AISBERGULUI, AVERTIZÂND DESPRE NENUMĂRATELE NEREGULUI ALE UNUI STAT PROFUND DISFUNCȚIONAL. ÎNTREAGA ȚARĂ ESTE COTROPITĂ DE INCOMPETENȚI AȘEZAȚI ÎN FUNCȚII PUBLICE PE BAZA NEPOTISMULUI ȘI A CLIENTELEI DE PARTID. IAR ÎN MULTE SITUAȚII AJUNGEM SĂ DEPINDEM CHIAR DE ACESTE PERSOANE. publicat în ediţia electronică a ziarului Jurnalul Olteniei din data de 01.08.2019.

CUPRINS

,,Este lipsit de deontologie profesională să se scrie un articol de presă despre o persoană fără să i se ceară punctul de vedere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este incorectă informația potrivit căreia ,,Coincidența face ca acești noi angajați să apară în fotografii alături de cei doi [subsemnatul și dl. Cilibiu Mihai] în campania electorală”, deoarece eu nu apar în nici-o fotografie, nu sunt membru de partid și nu am participat la vre-o acțiune a vre-unui partid politic.

Este eronată afirmația că eu am aprobat organigrama OCPI Dolj, deoarece structura organizatorică a OCPI Dolj a fost aprobată în baza avizului consultativ al consiliului de conducere al OCPI Dolj și al acordului conform al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară acordat în baza prevederilor art.9 alin.(1) lit. f) din Regulamentul aprobat prin Ordinul nr. 1445/2016 al ANCPI.

Menționez că nu am amenințat pe nimeni din cadrul OCPI Dolj și nici nu am pus presiune pe vre-un salariat sau coleg de serviciu, așa cum se lasă de înțeles din articolul de presă.

Precizez că nu am angajat la OCPI Dolj nici-un apropiat, cum se afirmă eronat în articol, nu am rude sau afini angajați la OCPI Dolj însă, dacă se dorește aflarea adevărului despre ,,nepotism, se pot solicita informații de interes public despre existența relațiilor de rudenie și/sau afinitate dintre diferite persoane din cadrul OCPI Dolj, unele cu funcții de conducere ori despre recentul concurs reluat din astfel de cauze.”

 

Politica