sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un elev din Motru a fost strivit de un ATV

Un adolescent din municipiul Motru, în vârstă de 17 ani, a murit strivit de ATV. Accidentul a avut loc în weekend, iar Rareş Durdan, elev în clasa a X-a, a fost transportat la spitalul din Craiova, pentru că suferise răni grave.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, ”un tânăr, de 18 ani, din localitatea Samarineşti, în timp ce conducea un ATV, pe un drum forestier situat în extravilanul satului Ţiroi, pe care se mai afla ca ocupant al locului din spate, un tânăr de 17 ani, din oraşul Motru, s-au răsturnat cu acel ATV, rezultând vătămarea corporală a acestora”.

Tinerii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rareş Durdan a fost transportat la spitalul din Craiova, cu răni grave. Din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viaţa, iar adolescentul a murit marţi pe patul spitalului.

Un mesaj de condoleanţe a fost transmis de colectivul Colegiului Tehnic Motru: „Profesorii Colegiului Tehnic Motru, colegii şi toţi cei care l-au cunoscut deplâng trecerea în nefiinţă a lui Rareş Durdan, elev în clasa a X-a F. Drum lin printre îngeri, Rareş! Viaţa şi visele tale s-au frânt nedrept şi mult prea devreme! Dumnezeu să te odihnească-n pace! Condoleanţe familiei!”.

Politica