marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii din Dobrosloveni, consiliaţi psihologic

Oltenii din Dobrosloveni, localitate din care era Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care ar fi fost ucisă de caracaleanul Gheorghe Dincă, beneficiază de consiliere psihologică.

Potrivit primarului din Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, o echipă de psihologi din Bucureşti a venit miercuri în localitate pentru a sta de vorbă cu oamenii, la Căminul Cultural.

Psihologii au venit şi luni la Dobrosloveni pentru a acorda consiliere psihologică familiei copilei.
„Am solicitat ajutor şi luni a venit de la Bucureşti o echipă care a fost la familia Alexandrei, împreună cu persoane de la primărie, cu asistentul comunitar, cu o persoană de la Asistenţa Socială. Astăzi (miercuri n.r.), de la 10,00, la Căminul Cultural vor fi prezenţi din nou psihologi de la Bucureşti. Vor sta de vorbă cu copii, cu adulţi, cu toţi cei care simt că au nevoie. Echipa de specialişti va rămâne până diseară (miercuri seara n.r.) la Căminul Cultural, pentru ca să poată veni şi persoanele care lucrează până la ora 16,00. Este nevoie de consiliere psihologică pentru că în localitate pluteşte acum în aer o o teamă, parcă nimic nu mai creşte, e o atmosferă apăsătoare”, a spus primarul din Dobrosloveni, conform Agerpres.
Între timp, Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, dar şi pe Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din Dioşti Dolj, dispărută din aprilie, a fost dus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Pe de altă parte, el urma a fi examinat medical şi fizic după ce a acuzat dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au descins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat, reaminteşte Mediafax. Sursa citată mai precizează că anchetatorii vor relua reconstituirea după ce acesta va primi îngrijirile medicale.

Politica